WK onderwaterhockey 2013 succesvol (onderwaterhockeyteam Tilburg)

17-09-2013 14:05

TILBURG - Afgelopen weken was het WK onderwaterhockey in Eger, Hongarije. Een jeugdlid van onderwaterhockey Tilburg deed mee in de selectie van onder de 19 jaar. Ook in andere opzichten is het WK ook heel succesvol en waardevol geweest voor het Onderwatersport-Tilburg.

 

Bij de start van onderwaterhockey in Tilburg 15,5 jaar geleden heeft de toenmalige elite onderwaterhockey selectie hulp gehad, daarom was het interessant te zien hoe de huidige masters het zouden doen. De technische kennis bij de Tilburgse elite is dan ook gebaseerd op hun kennis. De technieken en tactieken die we momenteel oefenen zijn gebaseerd op hun technieken en tactieken.

*Het masterteam onderwaterhockey Nederland is na een zinderende finale tweede van de wereld geworden.

Momenteel hebben we bij onderwaterhockey Tilburg digitale hulp in de vorm van (video)tips, trainingsvormen en technische ondersteuning van de Colombiaanse selecties. Belangrijk was dan ook voor ons om hun wedstrijden te volgen. En hun resultaten liegen er niet om.

Groeps uitslagen Colombia:
*Elite mannen poule B: Colombia 2de met 10 punten en Nederland 4de met 7 punten
*elite woman poule B: Colombia 3de met 10 punten, Nederland speelde in poule A
*Under 19 men: Colombia 2de met 19 punten en Nederland 7de met 7 punten
*under 19 woman: Colombia 2de met 9 punten, geen deelname Nederland.
*under 23 man: Colombia 3de met 14 punten, geen deelname Nederland.
*under 23 woman: Colombia 2de met 9 punten, geen deelname Nederland.

Onder leiding van de Nederlandse onderwaterhockey consulenten (specialisten van de Nederlandse sportbond) Sven Harteveld en Bjorg Harteveld en steun van wereldniveau teams. Interesse en/of zin in een proefles? Mail naar ows.tilburg@gmail.com
 
Lees dit stuk ook op Tilburg dichtbij