Vijfde competitiedag zeer goede prestaties

18-03-2019 20:56

Op de 5de competitiedag onderwaterhockey heeft het Tilburgse team onder leiding van Sven Harteveld die voor de gelegenheid tijdelijk wederom weer aanvoerder was voor de spelers uit Tilburg goede en sportieve prestaties neergezet.

De eerste wedstrijd was tegen het Utrechtse team welke op gelijke hoogte op de ranglijst staat. Een wedstrijd die gedurende de totaal te spelen tijd zeer gelijk opging. Helaas werd het laatste doelpunt niet waargenomen door de scheidsrechters. De wedstrijd tussen de onderwaterhockey spelende Tilburgers en de onderwaterhockey spelende Utrechters eindigde hierdoor op een verdiende 4-4- gelijk spel. Een stand waar beide partijen zeer tevreden mee waren en een uitslag was die beide team vonden dat de wedstrijd verdiende.

 

De tweede wedstrijd was tegen het team uit ZON, Een team welke ruim boven de Tilburgers staat op de ranglijst. Verwacht werd dan ook vanuit het team van ZON dat het een wlkover zou worden en een stand in de dubbele cijfers. Een droom die na 10 minuten als ijs voor de ZON was verdwenen. De spelers uit Tilburg hielden stand. na de eerste helf was er nog amper gescoord. En er werd voornamelijk voor de doelbak van Zon gespeeld. In de tweede helft sloeg de vermoeidheid echter toe. Waardoor de wedstrijd uiteindelijk toch verloren werd maar met klein verschil. 

 

Interesse in de snorkelsport onderwaterhockey in Tilburg?

Vraag info bij ows.tilburg@gmail.com